31 Augusti - Sista

Då var det sista dagen i månaden, sista dagen i Augusti för 2010!

I morgon är det höst i min bok, sista sommar dagen har varit och jag avslutade den på bästa möjliga sätt, det vart en ridtur på Galactica, tillsammans med Marre och Pompe ♥

Förväntningar på denna höst:
• Rida igång hästen
• Förlora vikt och få bättre kondition
• Bry mig mer om mig själv
• Hitta ett jobb som är okej
• M.m.

Där var några av dom saker jag gärna skulle vilja hinna med nu till hösten, med andra ord ett bättre liv och ett bättre jag. Kommer nog dock få ta hjälp av vintern också.

Sommaren har varit helt fantastisk och jag känner att saker jag gjort kommer bli ett minne för livet, något jag kommer kunna bära med mig och skratta åt, andra minnen har tagit hårt på min kropp och på min själ och gett mig en del ärr jag aldrig kommer bli av med!

Kollade igenom en del av mina flytta hem i från kartonger idag och till slut fick jag lov att sätta mig ner och gråta av alla minnen som kom över mig. Hittade saker jag fick när jag föddes och en massa grejer som har djupa minnen, till slut vart det för mycket så jag satt mig ner på golvet med in liten snäcka i handen och bara grät en stund.

Fast i minnen och kärlekens svåra lek!

♦Puss och Kram♦





30 Augusti - Något

Nu sitter man här framför datorn igen och just nu önskar jag väl att min träninsvärk kunde varit lite mildare mot mig. Får hålla ut! Blev inte till att rida idag, Marre och Peter hade lite att göra med skolan så vi tar det i morgon istället. Dagen blev bara allmänt förstörd då jag knappt har orkat leva, legat och sovit mesta delen av dagen.
På eftermiddan var jag och Sammy ute i en timme och han busade av sig på allt som rörde sig. Ville så gärna busa med honom men allt i kroppen tog i mot!

Funderar lite över hur mycket något kan betyda för en och ändå finns det ingenting som består, man kan förlora allt och varje gång svider det. Ibland svider det mer och ibland mindre, men alltid svider det till i hjärtat. Trots detta binder vi alltid upp oss vid något som gör ont att förlora.

Känns som jag har hittat en riktigt rolig vän nu som jag vill lära känna lite bättre :D

Vad gäller kärlek skrev en vän nyss till mig
"Man kan aldrig hitta den perfekta, bara den rätta!"
Jag tycker
"Man kan inte hitta den perfekta eller den rätta, bara någon man trivs riktigt bra med!"



Vill aldrig förlora dig min älskling, du är verkligen mitt allt ♥

Puss och Kram♦

29 Augusti - Ett försök

Jag känner mig verkligen laddad att ge det ett försök nu, känner att den här gången är jag hundra procent seriös i det jag gör!

Har haft en underbar tid tillsammans med Emma ♥. Hon och jag har tokat oss sen i onsdags! Tack för att du gör mitt liv något underbarare! Var hemma hos Emil i torsdags på 20-års kalas, Grattis "storebror" och tack för en hel rolig kväll till Linnea och Mike också, ni gjorde min kväll till guld. Lyckades då även dra på mig en parkeringsböter klantig som jag är!

Idag har Emma fotat mig och hästen lite och jag kommer ladda upp några bilder så ni får kolla lite hur jag och hästen ser ut tillsammans. Kommer nog inte riktigt kunna gå i morgon, känner nu hur hela kroppen tar imot av träningsvärken, men det är Jag ♥ Träningsvärken!

Mina älskade skruttar är bra fina ♥

♦Puss och Kram♦


26 augusti - Neråt

Jag förstår inte riktigt hur vi hamnade här du och jag! Orkar inte blogga idag, men det kommer snart ett nytt inlägg det lovar jag.



Finare minnen vill jag lova att det har jag inte <3

Puss och Kram

Uppåt

Idag känns livet förvånansvärt lätt att hantera, sitter på skolan, hos Frederik. Vi ska fira hans 18-års dag idag med lite mat och så.

Känns skönt att vara tillbaka i lite gamla minnen och få blåsa liv i glädjen´som jag hade när jag gick här. Man inser att det är inte skolan man saknar det är det underbara umgänget man hade under tiden man gick här. Den gemenskapen kommer man aldrig få tillbaka i livet, väldigt synd för man mår bra när man är omgiven av så många människor som bryr sig om en.

Kan ju inte påstå att jag inte trivs med livet som det är just nu, men jag kommer alltid sakna det jag hade <3


Livet ibland

Idag började skolan för många av mina vänner som ännu inte fått tagit studenten. Vaknade klockan sex i morse. Fick ett trevligt samtal, men det var något i det som jag reagerade på!

"Jaha så du umgås med yngre!?"
Kändes nästan som om det var något fientligt i det, en underton som fick mig att reagera. Ja, jag umgås med yngre, jag ser inte till åldern, det är bara en siffra på ett papper. Det beror på hur personen är i sättet och många utav dom jag umgås med ser jag inte som yngre. Kanske är det jag som ligger på en lägre nivå, eller så är det dom som ligger på en högra nivå.
Jag tror vi anpassar oss till vårat umgänge också. Är lite vildare och knasigare när jag är med "Gott och Blandat" folket än när jag är med mina "Salta favoriter". Man har olika umgängen för att tillfredställa olika behov inom sig själv. "Gott och Blandat" Har då börjat skolan igen och det känns trist att jag förlorat lite av min plats i "Gott och Blandat påsen", men nu har jag ju hittat en bättre plats bland mina "Salta favoriter".

Och om dom flesta av mina vänner har en lägre siffra än vad jag har, dom är fortfarande mina vänner och jag uppskattar dom för det dom är, inte för siffran dom har på pappret.

Lev som du lär, eller lär som du lever!

Puss och Kram


Tankarna

Har jobbat hemma i några dagar nu, snyggt blir det iaf. Träffat Simon och lite annat löst folk. Känner att ångesten över att skolan är slut börjar krypa närmare inpå mig nu när det bara är en dag kvar för dom som ska börja. Blir till att hälsa på dom på onsdag, sen hemma hos Emma. Sammy ska följa med mig och vara lite social med mina saknade vänner.

Livet kunde ha varit lättare just nu känner jag, men men det är väl skiten man får ta när man lever livet som jag gör. Bakslag är något av vardagen. Bara fortsätta le och hålla huvudet högt så klarar man det perfekt.

Idag har jag varit och kollat på en fånghäst som en tjej har verkat fel. Gick på sulan efter att hon verkat bort hovväggen. Helt sjukt egentligen att man kan kalla sig för hovslagare och sen bara förstöra hästarna.

Nu ska jag ner i ladugården och slita så det blir riktigt snyggt där nere innan jag åker iväg till skolan, måste ju göra klart, eller ja iaf så jag kan åka bort utan att det ser ut som två varulvar krigat nere i ladugården.

Puss och Kram


Världen idag!

Var inte hemma fören halv 5 i natt. Snacka om att jag var trött. Vaknade vid 11 av att mina hjärnspöken stod och hamrade på. Huvudvärken var ett faktum idag, åkte till Af och satt där i två timmar med huvudvärk. Sedan när jag kom hem blev det treo och sedan sova. När jag vaknade var det världskrig nere så jag låg kvar i sängen en halv timme till.

Nu till några små funderingar:

Hur länge orkar man kämpa för någon? Nånstans måste det ju komma till ett stopp och allt får ett slut, men frågan är vem som sätter det stoppet!? Jag vet inte om jag kommer sätta upp det stoppet eller bara låta allt rinna ut i sanden, det är en sak som återstår att se.

Hur får man sitt dröm jobb? Jag undrar om de ens går att få, jag kan inte få mitt dröm jobb som det ser ut i dags läget på arbetsmarknaden. Jag kommer inte ge upp där, men så länge kanske det måste vara min hobby.

Känslor, kan man styra över dom? Absolut, varför skulle man inte kunna göra det? Jag tror man kan styra över alla känslor, nog för att dom finns där men man kan fortfarande kontrollera dom och få dom till det man ville ha dom till.

Svag eller stark? Alla är vi svaga på något sätt även om vi ger ifrån oss ett starkt sken och livet är inte alltid lätt på  sina håll, sen har man aldrig större problem än vad man gör dom till. Vissa är starkare än andra och så kommer livet alltid att vara.

Det var nog allt jag hade att dela med mig av för idag

Puss och Kram


Senaste nytt

Var hemma hos mina änglar i måndags, vi spelade Wii, Super Mario, dom ägde ut mig totalt och snacka om att jag kände mig värdelös, haha. Var där hela dagen i måndags efter att jag hade besiktat min bil på morgonen, sov över där och hade en hel mysig kväll.

På morgonen när jag vaknade hade dom jätte brottom iväg, så jag vart ensam i huset. Lite skönt att bara vara helt själv i ett annat hus ett tag. Fick lite tid att tänka. Sen kom bror min och skulle äta lunch så då fick jag lite sällskap.

Idag har jag jobbat hemma på gården med att fixa i ladugården, tungt, tungt, tungt men åh så skönt att göra något. Tjänar 60kr/h på det också så det sitte ganska fint. Tak över huvudet, mat och 60kr/h det sitter inte alls fel. Nu blir det till att ta det lugnt och följa med mamma till läkaren sen. Hon har fått något skit i halsen, antagligen det jag hade förut men i mildare form.

Puss och Kram

Hum undran?

Nu är jag hem kommen, blandade känslor över det. Känns lite skönt att vara hemma men jag kommer sakna honom. Är nog på väg att bli sjuk nu, hoppas jag klarar mig.

Träffade en jätte söt pojke idag som heter Liam, 13 månader gamal och ett riktigt charm troll. Nu ska jag försöka vara hemma ett litet tag och se vad det blir av det hela.

Känslorna är väldigt blanade just nu och jag orkar inte skriva något mer...

Puss och Kram

Känsla

Satt ute i den sista kvälls solen förut och lyssnade till kyrk klockorna som ringde. Mina tankar svävade då iväg till förra sommaren som var så nära perfektion som man kan komma.

Vi levde för dagen och tog allting som det kom, på kvällarna var vi uppe till ögonen slog igen på oss där vi satt. Saknar tiden som var helt utan krav, ingen förväntade sig något av oss, vi bara fick finnas till som dom vi var.

Livet har förändrats så mycket och det går inte längre att hitta en enda dag där man inte lever utan krav och folks förväntningar på en.

Sommaren har visserligen varit underbar, men förra sommaren kommer alltid tillbaka till mig, hur vi alla var enade och levde tillsammans, utan bekymmer och utan problem. Vi är inte längre ett, alla har splittrats för vinden och lever nu på sitt egna vis.

Vi hade något stort tillsammans, vi som var förra sommaren! Vi hade inga problem och ingenting vi störde oss på med varandra! Ja, vi hade något stort som aldrig mer kommer tillbaka!

Puss och Kram

Livet idag

Sitt/ligger här i soffan och söker lite jobb. Har skickat iväg på ett jobb och väntar nu på svar. Finns nästan inga jobb att söka och alla bara tjatar på mig.

Är hemma hos Rickard till i morgon. Vi var ute hos hans mormor och morfar igår, väldigt mysig liten stuga bor dom i.

Mitt liv känns rätt stilla just nu, söker några jobb och väntar på svar, men jag skulle helst vilja att jobben bara kom till mig. SKulle någon komma och fråga om jag ville jobba i deras ladugård skulle jag inte direkt tacka nej utan då skulle jag bara börja jobba direkt.

Vill väldigt gärna ha jobb men dom är inte så lätta att få i dagens samhälle, svårt att få något som inte finns men nu har jag slängt iväg arbetssökningar iaf.

Saknar min häst lite, vill ut och rida och bara rensa huvudet lite, rida slut på mig själv och hästen. Ska fråga om jag får låna min kompis häst lite, så jag verkligen kan pumpa slut på mig själv!

Ha en fin dag!
Puss och Kram

Livets stora

Igår åkte jag och mamma till min moster i E-tuna och var där hela dagen. Åkte ut till deras stuga och hade det lugnt och skönt ett tag. När vi var på väg hem stannade vi och shoppade lite, blev lila hinkar till Troll och rosa till Galactica. Tack för en bra dag!

En stort leende till killen framför oss i kön på Ica som köpte bindor och tamponger åt sin flickvän som låg hemma och var sjuk. Hörde honom prata med/läxa upp sin kompis som sa att han aldrig skulle våga köpa något sådant för man kunde ju tas som en tönt. Så ett riktigt stort leende och tummen upp för honom.

Idag åkte vi in till V-ås efter att hovslagaren hade varit här och gett Troll skor på fötterna. Nu är jag precis hem kommer från en dag i V-ås med lite shopping lycka. Har köpt ett nytt linne för 49 kr. Snyggt är det. Fick även en ny bikini överdel av mamma som är lila, vad annars!

Idag blir det att åka hem till Rickard och vara där över helgen. Han har varit hos mig hela veckan!

Puss och Kram

Irritations moment

Har fått hem en Main Coon katt och en vanlig bond katt. I natt hatade jag katter mer än något på jorden eftersom dom rev runt i rummet och sprang runt och jamade hela tiden. Har knappt fått sova något i natt eftersom dom hade raveparty på mitt rum.

Idag har jag städat i rummet och lite så, nu sitter jag och lyssnar på musik tillsammans med min bror, Marre och Hampe. Sammy "Bam Bam" kom precis in på rummet och rev runt lite. Ska nog snart ge mig ut i skogen och plocka lite blåbär.

Arbetssökandet ligger lite på hal is ett tag då jag inte riktigt har orken till att leta efter något jobb just nu, men det kommer väl igång snart igen.

Ha en bra dag!
Puss och Kram

Livets djungel

God förmiddag. Vaknade för en timme sedan och funderade på vad dagen skulle kunna ge mig, skulle plockat blåbär idag, men vädret är inte direkt någon hit! Sen får jag håret plattat nu så då är det ingen ide och gå ut i skogen för då lockar det bara igen.

Nu sitter jag hemma igen efter lite mer än en veckas frånvaro. Har fått två katter till jätte fina är dom, den ena är dock lite tjock. Så just nu har jag två inneboende i mitt rum, ska få en till också som ska bo på mitt rum. Kommer vara fullt liv där inne, men men det är mysigt.

Kommer hem till regn och tråkigt väder och ingen lust till att vara nere i stallet, men har haft en toppen vecka borta med allt från go-kart till att mecka bil. Träffat mycket roligt folk på min lilla äventyrsvecka.

Skönt att bli ompysslad av mormor och morfar ett tag, ska försöka åka upp dit någon helg snart igen så dom får pyssla om mig igen, får se om jag får med mig någon dit då ;)

Nu ska jag vara social med bästa Marre<3

Puss och kram

Fullt ös medvetaslös

Åkte från Emma i onsdags och sov över hemma hos Rickard för att sedan fortsätta min resa till Björbo, Linda och David. Vi var inte i Björbo i många timmar innan det bar iväg till Rättvik och Classic Car Week.

På Classic träffade vi Rasmus och några utav hans kompisar, bland annat en Fredrik som var 198 cm lång, såg ut att vara 22-25, mitt misstag, han var 18. Runt två började vi våran hemresa och väl hemma deckade jag av trötthet i sängen.

Kändes inte så ovanligt men fortfarande lite konstigt att vakna i en säng som inte är min, vi åkte och kollade på David när han åkte kros och jag har ingenting annat att säga än att han är helt galen och kommer antagligen köra ihjäl sig en dag.

Åkte till mormor och morfar på kvällen. Kändes skönt att komma in i den trygga atmosfär som finns här, tillsammans med alla saker dom har gjort så länge jag kan minans, får mig att känna mig som ett barn igen. Idag var vi ute och samlade Geocache, konstig, men rolig underhållning.

Imorgon ska Morbror Anders fixa min handbroms så får vi se vad det blir ;)

Puss och Kram

Hej Hopp Full Galopp

Jobbade med Emma<3 igår, HÄRLIGT vill jag säga. Kände verkligen att det var ett jobb jag skulle vilja jobba med. Kändes riktigt skönt att få anstränga sig till max. Sen efter jobbet åkte vi och bada innan jag satt mig i bilen för att åka till Rickard.

Riktigt skön säng hade han och jag sov skönt. Vaknade i morse och Rickard hade försovit sig lite så jag väkte honom och somnade sedan om själv. Vid tio ville jag verkligen inte kliva ur sängen för att börja min resa till dalarna, men jag masade mig upp och gick ner till bilen ändå.

Nu sitter jag här i Björbo efter många om(vägar) och men, hälsade på morfar också innan jag åkte hit. Lite Kaffe och en macka satt fint. Nu ska jag och Linda åka och handla pizza. Blir nog en hel helg i dalarna!

Puss och Kram

Hej Hej Hallå

Pratade med Morfar igår, var skönt att höra hans röst och skojja lite med honom, pratade även med mamma, Marre, Mormor och min bror. Kändes skönt att få prata lite med alla och höra hur det stod till hemma. Idag ska jag och Emma hem till henne och fira hennes bror som fyller 19, ska bli roligt att träffa hennes familj.

Men nu ska jag skriva av mig lite om känslor och se om det kan bli att kännas lite bättre.

Att älska någon är fantastiskt, men man får aldrig spela med för höga kort. Det är då man själv lämnas sårad och övergiven. För låga kort får den andra att tröttna och man är åter den som är sårad. Kärlek är som ett kortspel där man alltid hoppas på den bästa given, den som får en att vinna, men i denna lek spelar man med sina egna känslor, vilket kan bli ett farligt spel.

Ärlighet är något jag värdesätter, en ärlig människa kommer alltid längre och är man bara ärlig kan man inte såra någon så den aldrig mer kan förlåta en, det kanske tar tid, men en gång kan man bli vänner igen. Såra där man alltid rädd att bli, men det blir man alltid i livet, inte bara av kärlek, utan av vanliga vardagsgrejer också.

Frågan är om jag är tillräckligt stark?
Jag har tyvär inte det svaret själv, men man måste våga chansa också, för inga sår är för svåra för att läka bara man får tid att läka dom. Chansar man inte att bli sårad, vinner man ingenting heller. För i kärleken måste man våga bli sårad också annars kommer man inte vinna något.

Puss och Kram

God morgon världen

Nu kommer jag bara skriva några tankar!

Det är sjukt hur fort man kan känna sig hemma hos någon. Hemma hos Emma känner jag mig väldigt hemma och välkommen, sitter i hennes soffa, lyssnar på musiken som skrålar från tven och känner en bekväm känsla av att jag hör hemma här.

Saknar mina hästar och min underbara katt, får träffa dom så fort jag kommer hem. Känns ändå lite tomt utan min katt.

Bästa Linda är så underbar, hon är nog den som kan få mig glad när allt känns fel. Hon bjöd ut mig på en kväll bara hon och jag, gå ut och äta lite grekiskt och snacka skit hon och jag! Mums och Mys vad jag längtar efter henne och det!<3

Hade en jätte mysig kväll igår. Jag, Emma och Rickard hyrde film och kollade på dom, sista filmen kollade jag och Rickard på själva, It´s Complicated.

Puss och Kram



Hej hopp

Nu har det hänt lite i mitt liv igen. Intressanta ridpass, snurrande tankar, go-kart och 20 års kalas.

Började i fredags (torsdags natt) att Rickard kom hem till mig efter att jag hade varit hos mina änglar och ätit middag. På fredagen tog vi en mysig ridtur i skogen och våghalsen gjorde sådana saker som inte ens jag gör med Galactica. Hemma igen bar det iväg till första anhalt Köping på en god kopp kaffe, sen var det vidare ner mot Kårberg och Markus.

På kvällen åkte vi Go-kart och sen sov jag som ett litet barn. Vaknade i morse och kände hur hela kroppen tog imot när jag skulle sätta mig upp, ett antal blåmärken och en litet öm rygg gav Go-kart åkningen mig. Markus, Morgan och Josefin försökte nog lite snällt ha ihjäl mig.

Precis hem kommen efter ett roligt och mysigt 20 års kalas hos bonde, verkligen toppen och det känns som om man lever igen. Ligger nu i "min" soffa hemma hos Emma och myser.
E-tuna i morgon och hälsa på Smilla!

Puss och Kram

RSS 2.0