23 September - Andas ut

Panik, sjuk och vill vara någon annanstans!


 

Sitter nu i min säng efter en dag som varit full av fart och fläkt. Var med min älskade Kirre till veterinären idag då han hade börjat blöda ur näsan. Nu har han fått smärtstillande och antibiotika då han har fått en virusinfektion som tydligen var ganska ovanlig. Nu har han och jag isolerat oss på mitt rum och myser med datorn + en film.


Blir inte riktigt klok på min katt ibland, veterinären kan sticka honom med typ vad som helst och han ligger där och kurrar men när jag ska bada honom så river han sönder halva min arm, tack du katt.


Nu har även jag blivit sjuk och slagit ankare hemma då jag inte vill lämna min katt och inte har orken till att göra något. Finns så mycket jag skulle vilja göra egentligen, men nu blev det till att slå stekpannan i huvudet och stanna hemma.


Jag saknar dig så mycket varför kan du inte förstå det?


Den oskrivna lagen, tyst klockan 10 då svensson nattar barnen!



17 September - Undran

Vindar, tankar och dåliga horoskop!

I believe... I hope... I fall...

Kärlek som en varm vårbris efter en kall och krävande vinter, tinar upp dina sinnen och får dig att göra tokiga saker. Man längtar alltid efter den och den finns i tankarna. Värmande, upp piggande och stark. Längtansfullt krävande.

Jag välkomnar dig skit dag med öppna armar för det var länge sedan ajg dunkade högmusik och bara gjorde sånt jag inte vill göra.


Life is complicated to, but you know just what to do, the light you give is not in you!










16 September - Klant

Telefon samtal, känslor och ånger!

Jag älskar verkligen att prata i telefon, men till en viss gräns börjar jag känna. Har pratat flera timmar i telefon den här veckan. Kanske blir så när man inte har något jobb och bara sitter och söker på dom varje dag.

Nu är jag less på att söka jobb eftersom det ändå inte ger något hur jag än gör. Hoppas jag hittar ny styrka till det snart så jag får ett jobb någon gång.

Mitt knä gör sig påmint idag och det blev inte bättre av att jag med min tur drog mig i trappan och slog i det igen. Sånt man överlever kan fortfarande gå så det fungerar.

Har väl inte så mycket mer att skriva om idag!

Kär igen tror jag!

Puss och kram♦




15 September - Älgar

Träningsvärk, knä smärta och älgar!

Idag bestämde jag mig för att jag skulle ut och rida, tänkte rida Galactica egentligen, men den sur fittan vägrade komma till mig. Då gjorde jag ett snabbt om beslut och tog min älskade nordsvensk som travade in i armarna på mig. Drog på honom grimman och gjorde i ordning honom istället. Ut i skogen bar det och där ute började Troll bete sig konstigt och helt plötsligt stod där en älg ko med två kalvar.

Trolls ögon blev så stora så det vart "OOOHHH were did the face go?" Haha stackarn, sen ville han vända därifrån och slängde sig rakt in i ett träd med mitt knä först. Blev som tur är inte så farligt så jag kan fortfarande gå men blåmärken är ett faktum. Väl hemma var han så svettig att jag fick lov att duscha honom, det löddrade vitt över typ hela hästen.

Han är så underbar och kan verkligen göra mig glad även om allt annat rasar i bitar och faller sönder. Ett långt givande samtal med Linda hjälpte också till! Utan er är jag ingenting!

Saknade personer:
Ämma
Linda
Rickard
Martin
Markus
Anton
Emil
Erik
Dessan
Jari
Saknar alla mina vänner men just nu är det dom jag saknar mest. Skulle vara roligt att ha obegränsat med pengar så man alltid kunde finnas hos dom som man älskar och dom som betyder något för en!

Jag har förälskat mig i en ängel!
Svedje Troll du finns i hela mitt hjärta♥

Puss och Kram - Speciellt till namnen nämnda i mitt inlägg♦

14 September

Mens värk, sömnbrist och dålig frukost vana!

Nu sitter jag här vid datorn med jobb sökandet igen, man skulle helt enkelt ha utbildat sig till SO lärare, då hade det funnits jobb. Nu har jag iaf sökt en kurs på Tärna folkhögskola, foto!

Känns som jag ger upp lite för varje jobb jag söker och hela tiden är det människor runt omkring mig som klagar och tjatar vilket gör att man tappar suget ännu lite till och nu sitter jag fast i en ond cirkel.

Nu till något roligare, alla är så snabba med att bilda en egen idé och sen när man svarar något helt annat på frågan dom ställer så blir dom så förvånade!
"Hej jag heter Sabina, men du kan kalla mig för Bina, jag har på senaste tiden chockat en massa människor!"
Känns som att folk förväntar sig en vis sak av mig
"VA? MEN VA? Har ni inte gjort det än?"
Tänk för att Nej det har vi inte, snälla människor bli inte så förvånade, jag är inte så fixerad vid sex som folk verkar tro att jag är och det ni inte vet, det lider ni inte av.
"Hej igen Bina här, jag älskar att chocka människor så håll i hatten för ni vet inte när jag släpper nästa bomb!"

Jag saknar en viss människa så det gör ont i kroppen, önskar bara vi hade tiden att låta oss förloras i varandra igen. När du försvann rasade så mycket av mig, du kan fråga vem som helst vad det gjorde mot mig. Jag är rädd att förlora dig igen och varje gång jag ser dig känner jag hur något inom mig väcks till liv och drar i mig. Ett tag var du allt för mig, verkligen allt. Jag ångrar vissa saker jag gjort, men jag kommer aldrig ångra att jag lät mig själv släppa in dig, hur ont det än gjorde att förlora dig. Jag vill att vi ska få tillbaka det vi hade!

Jag är förälskad i en ängel!

Puss och Kram♦



4 September - Fortfarande

Höfläcktar, stjärnor och ensamhet!

Ute låter det från alla bondgårdar, skörden är klar nu och långt bort i fjärran kan man höra hur fläcktarna brummar för att torka årets sista hö skörd. Stjärnhimlen är ganska fantastisk såhär års, tänk vad många stjärnor det finns egentligen, hur små vi är när man står där och kollar ut i all oändlighet.

Kylan kryper in i benmärgen och där stannar den. Tar timmar innan man är varm igen om man blir varm alls. Jag älskar att bo på landet, vill egentligen aldrig flytta här ifrån, får hitta en kille med hus och allt tror jag, flytta in där och hoppas att våran kärlek håller i sig.

En sista stund ute på taket nu då, sen blir det nog till att iaf försöka sig på lite sömn och hoppas att jag inte skallar den där väggen igen som jag gjort varje natt jag sovit ensam hittils. Sovkamrater håller en lugna och fina och sen sover man tryggt och bättre.

Våran historia som fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår!

♦Puss och Kram♦

4 September - Funderan

Vinterjacka och sockor, snart kanske långkalsonger!

Hade en absolut jätte trevlig dag och kväll igår. Ska få en ny telefon eftersom min gamla inte gick att laga, så det blir en Samsung GalaxyS om typ 2 veckor :)

Igår på kvällen kom Rasmus, Felicia, Jonas och Martin hit och grillade med mig, Peter Och Marre. Super trevligt hade vi och det kommer fler grillkvällar när vantar, dunjacka, termobyxor, långkalsonger, mössa och andra sådana varma vinterkläder är det som gäller.

Jag och mamma hittade en jätte rolig sak igår när vi var och handlade, Leende potatis, så det åt vi igår, kommer en bild sen :)

Idag blir det till att hämta hö och fixa färdigt nere i ladugården, då det snart är dags för vinter och plocka in hästarna på nätterna. Höstens busiga väder kommer spela oss alla ett spratt.




To day is a new day, tomorrow it´s a new start!

♦Puss och Kram♦

 


2 September - Lycka

Höst kyla och sommar sol

Höstens kyla har verkligen tagit oss med storm denna gång, kanske för att vi har haft en så varm sommar. Önskar en lika fin och kall vinter som vi hade förra året! Vad alla än säger så JA jag hoppas faktiskt på kyla och snö!

Imorgon blir det årets sista "varma" grillkväll tillsammans med lite härligt älskvärt folk :) Känns toppen att avsluta sommaren på det sättet och som jag nämnt tidigare så är jag lycklig, det finns ingenting som sliter den här lyckan i bitar!

Har städat hela nedervåningen idag och även en del på mitt egna rum. Nu blir det till att städa mitt rum tills det är i topp trim! Sammy har jag varit millimeter från att skjuta idag då han har varit så äkligt dryg med allt.

Känner mig utanför och oönskad just nu, men jag överlever då jag inte längre finner det värt att kämpa för eller ta åt sig av. Förändringarna är inte så långt bort längre!

♦Puss och Kram♦

1 September - Höst

Nu är hösten här och den inleds med lycka!

Hösten har kommit och det med besked idag, snart dags att köpa hö, ved och massor med andra vinter grejer. Hästarna måste snart börja gå in på kvällarna då behövs hö, kraftfoder och strö. Huset kommer snart behöva värmas upp för att man ska våga sig bort från sängens sköna värme.

Visserligen är löven fortfarande relativt gröna, men det luktade höst i morse när jag steg utanför dörren och gick morgon promenad med Sammy, kylan började tränga i genom mina kläder och jag insåg ganska snabbt att det är dags för jacka på morgonen.

Har ännu en natt skallat väggen och sedan inte kunnat somna om, sover väldigt oroligt och slänger mig över hela sängen och så *PANG* där var väggen. Drömmer nog inte allt för fina drömmar för sådär oroligt slutade jag sova vid 4 års ålder, men nu verkar det komma tillbaka, beror nog lite på allt som händer runt omkring mig just nu.

Nu ska jag städa rummet och hoppas på en fortsatt lyckad dag!



Innan man vet ordet av har tiden runit ur händerna på oss även om vi trodde att vi hade grepp om den ♥

Puss och Kram♦

RSS 2.0