18 Oktober - Planer

Lycklig, trött men fortfarande mig!

Helgen har jag spenderat tillsammans med Jocke, vi har farit fram och tillbaka till V-ås och varit hos hans bror. Har varit riktigt roligt vill jag lova och vi har hittat på helt galna grejer. 94:or är nog generelt sjuka i huvudet och lite galna tror jag xD

Nu sitter jag på Tärna Folkhögskola igen och degar, foto blir det nu, få se vad det har att ge den här gången. Emma kan du snälla hjälpa mig lite och lära mig mer foto? ♥

Få se vad denna vecka har att ge mig för något, känns som om att jag har börjat ett nytt kapitel i boken "Mitt liv", detta kapitel är inte så rörigt för tillfället, men känns som det kommer bli en av dom rörigaste kapitlen i mitt liv, kanske till och med det rörigaste.
Många nya personer har skrivit ner sitt namn i min bok och några har suddats bort till detta kapitel. Upplevelser fotas och läggs på minnet.

Det känns också som det kanske blir en av dom roligaste sen jag tog studenten också, Kvinnersta har ju satt ett visst spår i mig och kommer alltid finnas där. Höljes kommer alltid sittai mitt hjärta (Rallycross♥Dricka♥Folk=Sant).

Sitter också här och tänker lite på framtiden för kollar man bara bakåt blir man fast i då och kollar man bara framåt blir man fast i sen. Jag försöker i så stor utsträckning som möjligt leva i nu. Balansen är viktig.

I look back and I see you, I look a head and I see that. That thing I want but I cant have! I look at this the things I have and a Smile shows on my lips!

Puss och Kram♦


11 Oktober - Jadu

Glad, älskar och kommer aldrig glömma!

Saknar:
Markus - GRATTIS till förlovningen
Kellie - Du är underbar
Linda - Du är mitt allt
Anton - Får mig alltid så jävla glad
Erik - Knäpp och får mig jämt att skratta
Emma - För att du varit där genom allt och är BÄST
Rasmus - Vi har haft konstiga stunder!
Emil - Bror min

Har tänkt mycket idag på dom vänner jag har och självklart saknar jag alla, men just idag var det dom som nämns ovan som står ut i mitt huvud när alla tankar rullar runt.

Jag kan bara säga att min dag i dag har varit super, tack Jocke och Mathias för den dagen! Ni har varit guld dom sista veckorna pojkar, ni gör att jag orkar!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen har en fin dag med yoga i morgon!

Livet är på topp även om allt går i mot mig!

Puss och Kram

8 Oktober - Trött

Sömnbrist, trasiga naglar och för mycket av det roliga!

Nu sitter jag i Tärnas datasal igen och ska skriva ett personligt brev, hatar att skriva om mig själv det är så jobbigt att plocka fram allt positivt om sig själv eftersom man har blivit uppvuxena tt se sina negativa. Dagens propaganda är att man ska se sina brister, men en arbetsgivare vill att man skriver ner sina positiva sidor.

Nu jäklar känner jag magen som är i uppror, hatar verkligen att pressa mig själv till att skriva sånt här skit!

Nu är jag hemma hos Ranta (ovanligt) han slog mig i ögat med en äklig jävla strumpa! Känner att det blivit många svordommar i detta blogg inlägg. Sånt som händer ibland men men det är sånt man får leva med!

Min dag har varit allmänt kass och inte alls så rolig eftersom jag har varit trött hela dagen, känns som att allt är till för att jävlas med mig just nu. Slapp Sammy idag iaf eftersom Hoa tog hand om honom, men snart lär han vara min hela dagarna igen när det är älgjakt och sånt där.

Blir en hemma helg igen då eftersom Carina behöver lite hjälp med flickorna!

War is an never ending thing!

Puss och Kram♦


7 Oktober - Mässa

Funderar, talar ut och minnen!

Hade ett jätte trevligt samtal igår, ett sånt där samtal som gör en lite glad, ringde Rasmus och vi snackade skit om lite allt möjligt,. Uppdaterade varandra på det som hänt sen vi sågs sist och lite sånt. Känns skönt att veta att jag fortfarande har kvar dom vännerna även om vi inte träffas varje veckodag.

Idag ska jag på rekryterings mässa med skolan, få se om det är något intressant som jag kanske kan tänka mig att lämna CV till och visa mina fram fötter, det låter inte troligt men man vet ju aldrig. Ska försöka åka dit med en positiv anda idag för då är chansen större att jag hittar ett jobb.

Vaknade kvart över 8 idag och funderade på varför Sammy förde sådant liv på nedervåningen eftersom Peter skulle passa honom, det visade sig att Peter och Marlene låg och sov så jag fick väcka dom, nu ska jag skjutsa Marlene till skolan, fortsätter skriva när jag kommer hem igen.

Nu har jag lämnat Marlene på skolan och sitter med min bror i köket medan han äter, fick låna hans dator så jag kunde hålla honom sällskap. Vi diskuterar om vad som går snabbats kyla eller värma luften och vi är nog ganska enade om att det går snabbats att kyla ner luften. Verkar som att regnet kommer dra bort till kvällen iaf enligt yr.no.

Har skjutsat mina små änglar på teater några dagar nu, Carina har kommit hem från sjukhuset men mår inte riktigt bra fortfarande eftersom hennes morfin är för starkt, så idag ska Hoa hämta ut mildare tabletter åt henne så då kanske hon blir frisk fortare.

You put the fun back into the funeral!

♦Puss och Kram♦





5 Oktober - Jojo

Fulla människor, bas och ett jävla liv!

Tyst och lugnt igår på kvällen när det var lugna Jp som sov hemma hos mig. Vi diskuterade i lugn och sansad ton om det mesta, men mest var det väl om varulvar och vampyrer. Vi kom fram till att vi ser väldigt lika på hur dom ska vara, det är lite ovanligt att man ser så lika på saker.

Varit med Mathias Ranta och Jocke Norbäck i några dagar och det har inte direkt varit lugnt och fint, fyllechaffis och en jävla massa härj.

Igår skjutsade jag Ronja på teater nu när jag har blivit mamma på halv tid så är det en jäkla massa saker att stå i, men inget jag lider av direkt.

På Onsdag!

Puss och Kram


1 Oktober - Nytt

Solen, skolan och poliser!

Blev stoppad av polisen igår för blåskontroll, första gången som det har hänt mig. "Det ser mycket fint ut, ha en fortsatt trevlig kväll!" Vart lite nervös då jag trodde att jag hade glömt körkortet hemma när inte plånboken fanns i mina byxfickor. Annars var det bara en trevlig upplevelse.

Nu värmer solen skönt med sina sista varma strålar ner på jorden. Snart kommer vintern antagligen med massor av snö och skit.  Hoppas faktiskt på en kallvinter och lite regn nu på hösten så marken håller sig fin.

Nu blir det lite mera skojj

Livet är aldrig som man tror, så det är dumt att tro något!

Puss och Kram♦

RSS 2.0