30 November - Året flyger

Fantastiska vänner, falska vänner och vänner jag inte känner!

Vad hände egentligen, vart tog åren vägen? Vad hände med dom som en gång fanns där och stöttade mig genom allt, dom som sa att dom alltid skulle finnas där?

Långsamt växer man ifrån varandra, som grenarna på ett träd så tar man olika riktningar genom livet, dom som en gång var det perfekta har nu tagit en annan riktning och på vägen förlorade vi närheten till varandra. Vissa vänner håller jag hårdare i och vill inte släppa, jag kan bara hoppas att den jag håller så hårt i håller lika hårt i mig.

Världen omkring oss två faller, men ändå håller vi hårt i varandra, fingrar som hårt flätas samman och vägrar släppa taget om varandra, ett leende som värmer långt in i själen. Så länge jag har dig behöver jag inte det andra.

Livet kommer aldrig bli perfekt, livet kommer bara bli något att stå ut med. Just nu känns det som jag står ut med mitt liv, finns fortfarande saker att önska sig.

Om jag bara kunde förstå, om du bara ville ge mig en förklaring på vad som hände, inte oss som ett par utan med oss som vänner. Om oss överhuvudtaget . Jag förstår inte längre varför vi fastnade där vi gjorde, hur vi hamnade där vi är nu, varför det försvann och varför allt bara dog. Vi kunde ha blivit fantastiska vänner. Nu är jag bortglömd, knuffad åt sidan som en ful prydnad man inte vill ha. Om du snälla kunde sluta ljuga för mig, var bara rak och ärlig, vem var det som pratade om ärlighet och raka rör, det var inte jag i alla fall, nej det var du och nu sitter du och ljuger mig rakt upp i ansiktet.

Sitter och fryser på rummet, knappa plusgrader här inne, måste vara något fel på mitt element. Fingrarna är stela av kylan. Känner mig utanför inte bara i att resten av huset är varmt utan också för att ingen är här med mig, Har inte varit ensam en natt på nästan 2 veckor nu. Känns tomt och dystert. Alltid skönare att ha någon hos sig.

Känns som det är dags att sova, mår inte så bra efter allt som har hänt, men jag är inte trött längre. Tankarna är för många. Jag vill verkligen förstå men hur jag än vrider och vänder på det så får jag inte till något som gör det lättare att förstå, ger mig bara mer frågetecken.

Nu ska jag sluta klaga om dig, orkar inte längre, vill bara få ur det ur mitt liv. Jag vill bara få bort det som skadar och gör illa mig. Vill inte längre, orkar inte längre.

Besöket på Kvinnersta var lyckat som vanligt, kommer alltid ha en plats i mitt hjärta för dom vännerna. Kommer aldrig glömma det som fanns och fortfarande finns. Speciellt är det i alla fall, något liknande kommer aldrig finnas. Saknar redan att vara där för dom vänner som jag har där är något speciellt och extra.

Fick finaste inbjudan till nyårs firande hos Jari, känns super att få träffa honom, var ett tag sedan nu. Känns som ett nyår med Jari kan bli det mest lyckade hittills.

Nu har jag klagat tillräckligt!

Use me for an hour, then trash me!



16 November - Tänker

Pengar, vänner och svurna fiender!

Det brukar ju sägas att man ska hålla sina vänner nära, men sina fiender ännu närmre. Jag ska visa att det finns en falsk sida hos mig också. För jag orkar inte tala om för dig hur jag verkligen känner. Du har svikit mig allt för många gånger nu. Jag tänker inte höra av mig något mer till dig. Det är minnsan din tur att visa att du vill vara min vän, annars struntar jag i dig.

Skrev på papper för ungdomsgarantin igår och börjar snart få mina pengar.

Tänk vad livet kan ta snabba vändningar bara för att man gör ett misstag i något som gick så perfekt till en början. Man ska inte ta något för givet och alltid göra sina försiktighets åter gärder. Ena dagen har du ett perfekt liv med bara några små svackor och nästa dag ramlar du ner i en ravin, det jobbiga är då att läka skadorna och klättra upp igen.

Dagen har varit både lyckad och olyckad men men som en helt vanlig dag fast med lite mer spänning som vanligt när jag umgås med mina grabbar!

Nu blir det att slå ihjäl en get och sova!

Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss!

Puss och Kram♥

13 November - Lögner

Lögner, smärta men också glädje!

Så fruktansvärt trött på lögner så jag vet inte vart jag ska ta vägen, överväger att radera dom ur mitt liv så jag slipper lögnerna. När man lever i en värld av vänner som ljuger för en orkar man inte så mycket, det tar på ens energi, ens vilja och hjärta! För visst gör det ont om vännerna ljuger, det svider i hjärtat att gång på gång få reda på sanningen, att gång på gång behöva se personen i ögonen och veta att det den säger kanske är en lögn. Osäkerheten är ett faktum tillsammans med såna människor, man vet aldrig vad som är sanning eller lögn!

Mitt hjärta brister på nytt när du gör såhär, trodde vi betyde något för varandra, men tydligen betyder du mer för mig än vad jag betyder för dig, eller så är det bara jag som fått något om bakfoten. Kanske vore det min tur att såra dig någon gång. Mitt hjärta är redan trasigt, trodde du ville hjälpa mig att laga det. Varje gång jag kollar dig i ögonen ser jag oärligheten och rasar lite mer för varje gång.



Varje gång någon ljuger för mig kommer jag försvinna mer och mer. Varje gång någon trycker ner eller hotar mig växer mitt självförtroende till att käfta i mot. För varje otrevlig ord kommer jag säga ett trevligt. Varje gång någon gör illa mig ska jag bara sitta tyst och ta imot. För vad du än säger i den här världen så finns det alltid någon som inte lyssnar och tar åt sig av det du säger. Respekten är dålig hos många människor och jag orkar inte längre uppfostra mina vänner, dom har väl också mammor som kan lära dom hur livet verkligen är. Trött på att alltid ta ansvar och vara den som säger ifrån på ett bra sätt.
Jag kommer från denna dag välja mina vänner mer noga och med efter tanke. Från denna dag är jag inte längre din bitch!


1/6-08</3

Du försvann ur mitt liv.
Uppe från molnen vakar du nu
2 år, 5 månader och 12 dagar
Det är tiden som gått
Tiden som sakta försvunnit sedan du lämnade oss
Saknaden är stor
2 år läker inga sår
Såren är fortfarande där
Hoppas du har det bra
Kommer alltid sakna dig
.R.I.P.
Johanna Håkansson

Snön är på väg att smällta bort och jag känner mig faktiskt ganska lycklig även om det kanske inte verkar så i texten ovanför. Mamma och Hoa har bestämt sig för att Galactica ska behållas, känns bra att dom vill ha kvar henne då slipper man oroa sig för att hon ska försvinna och hamna i fel händer.

Love forever, love is free! Time will see you and me!

♥Puss och Kram♥


9 November - Allt närmare

Vänner, "Feel good" och skola!

Trasig och förstörd, ledsen och krossad. Jag känner mig förtvivlad. Ingen lyssnar och ingen förstår, det spelar ingen roll hur högt jag skriker eller hur många ord jag säger. Det verkar som att dom fastnar och inte kommer längre, det spelar ingen roll om jag skriker ut dom för ingen lyssnar på dom.
Skäll, klag och irritation är det jag var dag möts av så fort jag kliver innan för dörren. Helgerna flyger förbi och försvinner för fort.

Jag har lärt mig älska, jag har lärt mig hata. Ibland hatar jag mer än vad jag älskar, men att älska något gör en så mycket starkare även om det är svårare. Kärlek bygger upp en, hat bryter ner en!

Mina vänner jag älskar er och ni ger mig styrka att orka, jag lyssnar på er jag lovar även om det i vissa lägen kanske inte verkar som det. Vart enda litet ord ni säger till mig går in och stannar där, ibland kanske dom tar för djupt och det är då jag lossas att jag inte lyssnar längre.

Varje gång ger jag upp lite mer och vill bara lägga mig ner och se hur livet försvinner förbi mig ett tag. Några dagar som bara försvinner bland dom andra och helt plötsligt vakna någon dag och världen är en helt annan. Som på film man ser hur månaderna bara försvinner förbi och helt plötsligt har man nya vänner och allt börjar bli bättre.

Finns för mig när jag faller men också när jag står!

Puss och Kram♥

Förlåt att bilden ligger här men vill inte ha allt centrerat!


8 November - Usch

-10 grader, is och försovning!

Sluta klaga, sluta gnäll jag orkar inte längre, jag vill inte mer. Känns som att allt jag gör på något vis bara blir fel. Jag orkar inte längre, orkar knappt försvara mig. Glider runt i irritation och bara önskar att bli lämnad i fred någon sekund, att få göra det jag vill utan att någon ska gnälla.

Har pratat lite med Rickard och vi ska försöka träffas till helgen, skönt att få träffa honom känns som det var allt för länge sedan som vi sågs och bara ängnade tid tillsammans.

Försov mig i morse och när jag kom ut till bilen tog det en kvart att skrapa rent rutorna så då vart jag ju lite mer sen ändå! Känns som en super start på veckan vill jag lova (Y)
Jag och Gabbe gjorde en super rolig film idag, vi hade nog roligare när vi gjorde den än när vi skulle klippa och klistra ihop den xD

Tack Mathias och Jocke för att ni finns, jag orkar mer när jag får komma bort med er en helg, känner mer livsglädje och ni läker lite av det som förstörs. Ni är två fantastiska grabbar och jag hoppas att vi är vänner ett tag.

Känns som mitt liv på något trasas sönder varje gång vi skriker, gråter och bråkar. Det blir lite mer helt varje gång jag ser er och är med er!

Livet är det som vanligt ingen skillnad på som nu och då!

♥Puss och Kram♥



RSS 2.0