24 December - Julafton

Släkt, vänner och gliriga kommentarer!

Julen är en fantastiskt årstid.. Nej nu ljög jag! På julen ska man investera i saker, mat och allt annat till max, konsumtionen är skyhög och affärer som skyltar om super rean. Bara för att det är jul så öppnar folk plånboken och pengarna bara flyger åt höger och vänster.

Det här med släkten är väl underbart att man ska behöva lossas att man är jätte glad och orkar med den där jobbiga morbrodern som alltid går en på nerverna, eller när hela släkten skäller på en i munnen på varandra. Förutom det så är ju julen helt underbar.

Firma festen var helt sjukt rolig, buggade tillsammans med Gladiator ;)
Maten var god, folket trevligt och dricka till max. Känns som att det är något man vill uppleva igen, kan man tänka på om det blir motigt på jobbet "Julfesten nästa år ska bli ännu bättre" Då har man iaf ett mål in i framtiden och orkar kämpa genom svakorna.

Nu ska jag väl gå ner och vara social igen!

God Jul ♥

11 December - Waka Waka

Lilla landet lagom, fylla och flipp!

Har varit i Borlänge sedan den 9:e december hos Linda och David, helt underbart att vara hos människor jag tycker om och som tycker om mig. Skönt att komma hemifrån en stund också, känns lite som att gamla vanliga människor på något vis har blivit nytt. Något gammalt, något nytt, något lånat, något nytt.

Igår var det inflyttningsfest och jag hade en sådan där lagom fylla här i lilla landet lagom, i stora staden kriminell. Krogen var vårat mål och förfesten var trevlig i deras fina lägenhet. Väl på krogen dansade vi och hade trevligt tillsammans. Nya ansikten har nu klivit in i mitt liv och det känns som att det fylls på i kontakt listan.

På måndag börjar jag mitt jobb och även en ny period i mitt liv. Jobb bladet ska nu fyllas med bokstäver och ord, både positivt och negativt. Pengar är ett plus och något jag inte varit bortskämd med sedan studenten. Sen får vi väl se vad detta jobb har att ge mig, känns som att det kan gå att jobba med ett tag.

Citat från igår (Inga namn kommer nämnas):
"Men vadå du säger väl aldrig nej?" - Nehe :s
"Skulle kunna ta dig här och nu" - Okej? Bland allt folk? :o
"Sagga inte ner lakanen bara!" - Men hallå, jag hade inte tänkt göra något!
"Det är en bra fylosofi!" - Fylosofi? smaaaart :D

Igår var en riktigt lyckad dag även om det fanns vissa saker som man kunnat önska bort. Typ på krogen var det väl vissa saker man hade kunnat skippa men men hänt är hänt och gjort är gjort. Går ju inte direkt att spola tillbaka tiden!

It's too late for you and me now!



6 December - Snart slut

Film, CS och inga seriösa lektioner!

Då var man tillbaka på Tärna igen då. Lektionen är film, men just nu är det lunch. CS spel på stor projektorn, känns som att man ser allt som händer.

Hittat en låt som beskriver dig och mig ganska bra, i alla fall delar av den!

Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten
Varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset
Och för dig har jag låtsats, och dolt mina tårar
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks
För dig ska jag, göra det tusen gånger om
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar
För dig ska jag göra det tusen gånger om
Tusen gånger om
Hoppas du förstår vad jag ger upp för din skull! Jag kommer aldrig glömma dig, du är någon som satt djupa spår i mig och jag står bakom dig hela tiden. Tar dom smällar du behöver ta!
Jag kommer aldrig glömma dig!
Fast låten är ju inte helt korrekt får mycket tillbaka av dig också!


'Cuz you're a criminal as long as you're mine!

1 December - Sista

Årets slut, snart tillbaka och ett liv som flyger.

Imorse när jag vaknade var näsan trasig, gick inte att andas igenom allt snor och halsen var så konstig så jag kunde inte prata med Martin först. Stannade hemma för att ladda batterierna inför Kvinnersta och E-tuna i morgon. Kom nyss från Kvinnersta men blir väl kul att träffa dom igen.

Idag när jag skulle åka och handla för att kunna göra stallet ville inte bilen starta. Känns som att det blir mer och mer fel med skiten. Testat med rengöring av bensin pumpen så ska vi se om den vill starta lite bättre, Kylaren är trasig så även kylar elementet. Växellådan har börjat låta konstigt och behöver ny sinkring. Börjar bli ganska trött på min och känns som om jag skulle kunna köra den på skroten. Vissa dagar älskar jag dock min traktor som tuffar och går.

Blir till att gå upp tidigt i morgon och se så att bilen startar, eftersom jag fick kämpa en timme idag så kanske det är lämpligt att gå upp så jag hinner i tid. Suck tycker inte om att gå upp på morgonen är så segt att ta sig ur sängen när det är fruktansvärt kallt utanför täcket.

Snart ner till hästarna och fixa stallet med lite nytt spån och så, hoppas dom blir nöjda och glada över det nu när jag har kämpat så för dom.

Ska nog börja sköta mig lite bättre också känner att allt börjar bli för mycket. Nu är jag så pass stor att jag måste tänka mig för innan jag gör något, kan inte längre bara fara runt och yra.

Life is up side down!

RSS 2.0