14 November - Suck

Varför skulle man vara en svagare människa för att man har modet att gråta bland folk?

Jag tycker inte att man är svag för att man vågar visa en så stark känsla som tårar. Själv mår jag bara dåligt av att hålla mina tårar inne. Bättre att gråta en skvänt när jag känner för det istället för att samla på mig massor med känslor och gå sönder mer inombords.

Jag tycker man ska uttrycka sina känslor och inte vara rädd för att visa varken tårar, glädje, kärlek eller ilska. Är jag arg så visar jag det, är jag kär låter jag den känslan stråla och smitta av sig.
För det finns ingenting så smittsamt som ett leende.

Idag har jag och Linda städat och tvättat nästan hela dagen med små pauser för att samla krafter och äta. Har även sökt en hel hög med jobb, hoppas att jag får något så jag slipper sitta arbetslös länge till.
Hatar alla som vill ah ett personligt brev, då måste man äga papper, penna, kuvär, skrivare och ett frimärke. Jag har papper och penna sen var det kört!

Har precis ätit en jätte god kyckling/chilli pasta sås som Linda har lagat, smakade fantastiskt gott faktiskt. Håller på och tvättar, fick mig en överraskning när jag öppnade torkskåpet och skulle hänga in en matta.
Där hängde det en jävla massa kläder i jag vet inte universums alla färger. Irriterat slängde jag ner tvätten i korgen som rullar och kunde börja hänga upp min egen tvätt.
Vad är det för idioter som lämnar sin tvätt hängandes i torkskåpet?
Surskalle som jag är har jag sett till att dörren är ordentligt stängd så dom inte kan komma åt tvätten. Jag vill inte stå och plocka tvätt från någon annan, speciellt inte string, bhar och babykläder..

Nej folk någon sorts ordning får det faktiskt vara på tillvaron. Släng soporna där dom ska vara och ta era kläder med er innan eran tvätttid tar slut.

Nu blir det snart en sväng till ner i tvättstugan och fortsätta tvätta Linda och Davids kläder. Känner mig som ett litet hembiträde när jag håller på hemma hos dom.
Ja ja vi får väl se vad som händer sen.

Puss och Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0